zakenkantoor Yves Cappon

Visie

Onze visie op "zakendoen" is gebaseerd op enkele eenvoudige principes:

  1. eerlijkheid: wij stellen steeds een oplossing voor die het beste is voor de klant rekening houdend met de wensen en behoeften van de klant en rekening houdend met het beschikbare budget.
  2. oprechtheid: wij geven objectieve informatie op het vlak van polissen en schadegevallen. Als wij van oordeel zijn dat onze klant in fout is naar aanleiding van een verkeersongeval zullen wij onze klant daarvan in kennis stellen, ook al gebeurt het dat de klant dat niet graag hoort.
  3. kwaliteit: de door ons ter beschikking gestelde oplossingen zijn door ons vooraf gescreend op hun degelijkheid zowel op het vlak van de algemene voorwaarden als op het gebied van de prijs. Onze op maat gemaakte oplossingen beschikken dus over een interessante prijs/kwaliteitsverhouding.
  4. vriendelijkheid: Een grap, een kopje koffie met een koekje, een vriendelijk woord, een luisterend oor,... Het kost niks en het maakt het leven zoveel aangenamer!
  5. communicatie: onze beheerssystemen zijn erg performant en gebruiksvriendelijk waardoor wij de klanten snel en efficiënt op de hoogte kunnen brengen van evoluties in een schadedossier, de ontvangst van een polisbijvoegsel...

Al deze principes samen leiden ons naar onze slogan:

“MET HART EN ZIEL”